HTML

Athenas

A Bod Péter Kör blogja

Alapdokumentumok

Hozzászólások

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Majoros Márta Könyvtárhasználati Verseny az 5-6. osztály számára

2015.03.23. 11:15 m.enn

Kedves Felkészítő Pedagógus!

A feladatok a NAT Kerettantervek 5-6. osztályosok követelményei alapján kerültek kidolgozásra.

A gyakorlófelület március 20-tól elérhető diákja számára. A gyakorlási idő meghosszabbodik, a versenyteszt 2015. április 10-én 9.00 - 10.00 óráig lesz elérhető a diákok számára. A versenyteszt kitöltéséhez semmilyen segédeszköz nem használható. Több gyermek esetén, ha megoldható érdemesebb gépteremben dolgozni a versenyzőknek. A felügyeletet nem adhatja könyvtár, könyvtár-informatika, könyvtárostanár végzettségű kolléga.

A gyakorlófelület a http://moodle.vpg.hu oldalon, bejelentkezés után érhető el.

Bejelentkezni a jobb felső sarokban lévő Bejelentkezés linkre kattintva lehet. A diákok a felkészítő tanár e-mail címére elküldött felhasználónévvel és jelszóval tudnak a gyakorló feladatsorhoz jutni.

Bejelentkezés után a Majoros Márta verseny linkre kell kattintani, majd a Gyakorló tesztre.

A feladatoknál felhívjuk a figyelmet arra, hogy a mondatot ez esetben is nagybetűvel kezdjük, s az írásjelek használata is megegyezik a magyar nyelv szabályaival.
A gyakorló feladatsor folyamatosan bővül. 

Amennyiben Önöknél a versenyidőpontban tanítási szünet van, a feladatlap kitölthető az adott időkeretben bárhol, egyetlen kitétel, hogy ne legyen könyvtáros végzettségű a tanuló közvetlen környezetében. Mivel a gyakorlás során a versenyzők megismerkednek a moodle rendszerével, ez nem okoz gondot számukra. A kérdések csak a NAT Informatika kerettantervben szereplő témaköröket érint 6. évfolyamig.

Munkájukat, türelmüket köszönjük!

Szólj hozzá!

Címkék: versenyfelkészítés országos könyvtárhasználati verseny országos könyvtárhasználati verseny 5. 6. évf.

A bejegyzés trackback címe:

https://bodpetertarsasag.blog.hu/api/trackback/id/tr867293999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása